Nutriční hodnoty (Tatarák ze salámu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 821 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 4,62 g |
– nasycené | 2,10 g |
– nenasycené | 2,41 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 967 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 5,17 g |
– cukry | 1,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g trvanlivého salámu (uherák,lovecký) | Suchý salám | 100 g |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžička 1 lžička kečupu | Kečup sladký | 5 ml |
sůl | Sůl mořská |