Nutriční hodnoty (Tatarák ze salámu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 821 kJ / 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 4,62 g |
| – nasycené | 2,10 g |
| – nenasycené | 2,41 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,23 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 967 mg |
| Sůl | 2,27 g |
| Sacharidy | 5,17 g |
| – cukry | 1,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g trvanlivého salámu (uherák,lovecký) | Suchý salám | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička kečupu | Kečup sladký | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská |