Nutriční hodnoty (Salát z vajec a cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 090 kJ / 499 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
| Tuky | 38,92 g |
| – nasycené | 8,36 g |
| – nenasycené | 25,98 g |
| –– mononenasycené | 21,93 g |
| –– polynenasycené | 4,05 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 5,33 g |
| Cholesterol | 526 mg |
| Sodík | 243 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 11,95 g |
| – cukry | 7,51 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 natvrdo vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce sekané pažitky | Pažitka čerstvá | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| cherry rajčata | Rajčata cherry |