Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z vajec a cibule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 090 kJ /
499 kcal
Bílkoviny23,86 g
– z toho živočišné bílkoviny21,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,56 g
Tuky38,92 g
– nasycené8,36 g
– nenasycené25,98 g
–– mononenasycené21,93 g
–– polynenasycené4,05 g
––– omega 30,09 g
Vláknina5,33 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy11,95 g
– cukry7,51 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 natvrdo vařená vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 80 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce sekané pažitky Pažitka čerstvá 45 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
cherry rajčata Rajčata cherry

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.