Nutriční hodnoty (Salát z vajec a cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 090 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
Tuky | 38,92 g |
– nasycené | 8,36 g |
– nenasycené | 25,98 g |
–– mononenasycené | 21,93 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 5,33 g |
Cholesterol | 526 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 11,95 g |
– cukry | 7,51 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 natvrdo vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 80 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 lžíce 3 lžíce sekané pažitky | Pažitka čerstvá | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hlávkový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
cherry rajčata | Rajčata cherry |