Nutriční hodnoty (Těstovinová frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 985 kJ / 2 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 124,48 g |
| – nasycené | 51,06 g |
| – nenasycené | 58,49 g |
| –– mononenasycené | 47,63 g |
| –– polynenasycené | 10,86 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,66 g |
| Sacharidy | 155,40 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g uvařených těstovin nebo špaget - třeba zbylých od oběda | Těstoviny pšeničné | 200 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 4 - 5 plátků 4 - 5 plátků slaniny | Špek | |
| 1 1 zelená paprika (na kolečka) | Paprika zelená čerstvá | |
| 100 g 100 g strouhané Goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 5-6 5-6 vajec | Vejce slepičí | 385 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| jiné bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| červená mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |