Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s tofu chilli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 174 kJ / 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 50,89 g |
| – nasycené | 6,87 g |
| – nenasycené | 43,95 g |
| –– mononenasycené | 37,37 g |
| –– polynenasycené | 6,59 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 3,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 370 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 10,60 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 hlávkového salátu (jakýkoliv druh) | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 chilli tofu | Tofu bylinkové | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octu | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
| sůl | Sůl mořská |