Nutriční hodnoty (Polévka z pohanky a fazolí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 398 kJ / 1 529 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 78,54 g |
| Tuky | 5,15 g |
| – nasycené | 1,35 g |
| – nenasycené | 3,49 g |
| –– mononenasycené | 1,25 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 73,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 258,00 g |
| – cukry | 23,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g pohanky | Pohanka loupaná | 100 g |
| 250 g 250 g vařených fazolí | Fazole bílé | 250 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |