Nutriční hodnoty (Zapečené jáhlové noky s brokolicí, lososem a ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 31,59 g |
| – nasycené | 10,35 g |
| – nenasycené | 13,78 g |
| –– mononenasycené | 9,99 g |
| –– polynenasycené | 3,79 g |
| ––– omega 3 | 1,17 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 404 mg |
| Sodík | 315 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 19,87 g |
| – cukry | 12,67 g |
| ––– laktóza | 4,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení jáhlového těsta Nominal | ||
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 150 g 150 g lososa | Losos filet s kůží | 150 g |
| 125 g 125 g ricotty | Ricotta | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| špetka špetka himalájské růžové soli | Sůl mořská |