Nutriční hodnoty (Jambalaya s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,61 g |
| Tuky | 8,44 g |
| – nasycené | 2,45 g |
| – nenasycené | 5,44 g |
| –– mononenasycené | 2,07 g |
| –– polynenasycené | 3,37 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 66,46 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 60,13 g |
| – cukry | 29,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 stehenní kuřecí plátky | Kuře prso | |
| 1 1 chorizo (nebo jinou pikantní paprikovou klobásu) | Chorizo | |
| 150 g 150 g vyloupaných čerstvých krevet (kdo nemá rád mořské plody, může vynechat) | Krevety loupané | 150 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 - 3 řapíky 2 - 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1250 g |
| 100 ml 100 ml drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| zarovnaná 1 PL PL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 KL 1 KL uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| špetka špetka drceného chilli | Chilli paprička sušená | |
| hrnek hrnek hrubého bulguru | Pšeničný bulgur | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |