Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikový ovar (lalok) s vejmrdou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 547 kJ /
5 150 kcal
Bílkoviny56,06 g
– z toho živočišné bílkoviny53,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,06 g
Tuky526,79 g
– nasycené150,76 g
– nenasycené375,79 g
–– mononenasycené285,12 g
–– polynenasycené90,67 g
––– omega 34,61 g
Vláknina11,82 g
Cholesterol 675 mg
Sodík 335 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy41,35 g
– cukry30,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřový lalok Vepřový lalok 750 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
6-8 kuliček 6-8 kuliček nového koření Nové koření
pepř Pepř černý
sladká paprika Paprika červená sušená
pálivá paprika Paprika pálivá
chilli paprička Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 kyselejší jablka Jablko čerstvé 300 g
cca 2 lžíce cca 2 lžíce strouhaného křenu - podle pálivosti a chuti Křen čerstvý 30 g
50-100 ml 50-100 ml teplého vepřového vývaru Vývar vepřový 75 ml
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.