Nutriční hodnoty (Paprikový ovar (lalok) s vejmrdou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 547 kJ / 5 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
Tuky | 526,79 g |
– nasycené | 150,76 g |
– nenasycené | 375,79 g |
–– mononenasycené | 285,12 g |
–– polynenasycené | 90,67 g |
––– omega 3 | 4,61 g |
Vláknina | 11,82 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 41,35 g |
– cukry | 30,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřový lalok | Vepřový lalok | 750 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
6-8 kuliček 6-8 kuliček nového koření | Nové koření | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
cca 2 lžíce cca 2 lžíce strouhaného křenu - podle pálivosti a chuti | Křen čerstvý | 30 g |
50-100 ml 50-100 ml teplého vepřového vývaru | Vývar vepřový | 75 ml |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |