Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s kuřecím masem a cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 545 kJ / 369 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,42 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g | 
| Tuky | 24,99 g | 
| – nasycené | 5,21 g | 
| – nenasycené | 19,70 g | 
| –– mononenasycené | 16,05 g | 
| –– polynenasycené | 3,65 g | 
| ––– omega 3 | 0,20 g | 
| Vláknina | 11,34 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 66 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 26,89 g | 
| – cukry | 10,42 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml | 
| 1 1 kuřecí prsní řízek, obvykle něco přes 150 g, nakrájíme na kostky | ||
| 3 stroužky 3 stroužky česneku – nakrájíne nadrobno | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 1 1 cibule – nakrájíme najemno | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 mrkev – nakrájíme nadrobno | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru – nakrájený na jemné plátky | Celer řapíkatý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g | 
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 1.25 g | 
| 2 šálky 2 šálky kuřecího vývaru – tedy 500 ml | Vývar kuřecí | 500 ml | 
| 3 šálky 3 šálky horké vody – tedy 750 ml | Voda | 750 ml | 
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 1 cuketa – nastrouhaná na jemné plátky | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml | 
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |