Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s kuřecím masem a cuketou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 545 kJ /
369 kcal
Bílkoviny6,42 g
– z toho živočišné bílkoviny2,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky24,99 g
– nasycené5,21 g
– nenasycené19,70 g
–– mononenasycené16,05 g
–– polynenasycené3,65 g
––– omega 30,20 g
Vláknina11,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy26,89 g
– cukry10,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 kuřecí prsní řízek, obvykle něco přes 150 g, nakrájíme na kostky
3 stroužky 3 stroužky česneku – nakrájíne nadrobno Česnek čerstvý 21 g
1 1 cibule – nakrájíme najemno Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev – nakrájíme nadrobno Mrkev čerstvá 50 g
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru – nakrájený na jemné plátky Celer řapíkatý
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu Tymián sušený 2.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený 1.25 g
2 šálky 2 šálky kuřecího vývaru – tedy 500 ml Vývar kuřecí 500 ml
3 šálky 3 šálky horké vody – tedy 750 ml Voda 750 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 cuketa – nastrouhaná na jemné plátky Cuketa čerstvá 100 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.