Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý rebarborový koláč ze špaldy a jogurtu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 879 kJ /
2 122 kcal
Bílkoviny45,50 g
– z toho živočišné bílkoviny23,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,75 g
Tuky86,69 g
– nasycené44,72 g
– nenasycené30,31 g
–– mononenasycené25,69 g
–– polynenasycené4,62 g
––– omega 30,43 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 351 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy280,97 g
– cukry170,27 g
––– laktóza5,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g rebarbory (či mixu s ovocem) Rebarbora čerstvá 450 g
120-150 g 120-150 g hnědého třtinového cukru Cukr třtinový 135 g
5 lžic 5 lžic másla Máslo kravské 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
110 ml 110 ml bílého jogurtu s troškou mléka Jogurt kravský bílý 1,5% 110 ml
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
150 g 150 g hladké mouky (nebo špaldové - podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 150 g
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
150 g 150 g cukru (podle potřeby) Cukr bílý 150 g
1-2 hrsti 1-2 hrsti ovesných vloček Vločky ovesné
1-2 hrsti 1-2 hrsti třtinového cukru Cukr třtinový
másla (zbytek rozpuštěného) Máslo kravské
máslo na vymazání pečící nádoby Máslo kravské
strouhaný kokos na vymazání Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.