Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 16 335 kJ / 3 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 225,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 326,34 g |
– nasycené | 151,61 g |
– nenasycené | 103,11 g |
–– mononenasycené | 89,06 g |
–– polynenasycené | 14,06 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 12,75 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího krku | Hovězí krkovice | 1000 g |
150 g 150 g uzeného špeku | Špek | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5-7 větviček 5-7 větviček tymiánu | Tymián sušený | |
750 ml 750 ml vývaru z hovězích kostí | Kost hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |