Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 16 335 kJ / 3 904 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 227,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 225,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 326,34 g |
| – nasycené | 151,61 g |
| – nenasycené | 103,11 g |
| –– mononenasycené | 89,06 g |
| –– polynenasycené | 14,06 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 555 mg |
| Sodík | 2,96 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 12,75 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího krku | Hovězí krkovice | 1000 g |
| 150 g 150 g uzeného špeku | Špek | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5-7 větviček 5-7 větviček tymiánu | Tymián sušený | |
| 750 ml 750 ml vývaru z hovězích kostí | Kost hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |