Nutriční hodnoty (Klobásky v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 175 kJ / 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,22 g |
| Tuky | 2,17 g |
| – nasycené | 0,51 g |
| – nenasycené | 1,41 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,02 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 43,71 g |
| – cukry | 39,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kvalitní klobásy | Klobása | |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 1 cibule červená | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 cibule bílá | Cibule čerstvá | |
| 4 4 beraní rohy | Paprika zelená čerstvá | |
| chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| ocet (podle chuti) | Ocet lihový |