Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hodolanská omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 210 kJ /
528 kcal
Bílkoviny20,63 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,45 g
Tuky28,60 g
– nasycené18,37 g
– nenasycené9,56 g
–– mononenasycené8,56 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,16 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 94 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy46,60 g
– cukry26,20 g
––– laktóza24,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
1-2 1-2 klobásy Klobása
4 porce 4 porce brambor Brambor zimní
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
4-5 kuliček 4-5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.