Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková pakora)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie923 kJ /
221 kcal
Bílkoviny12,48 g
– z toho živočišné bílkoviny3,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,80 g
Tuky9,35 g
– nasycené2,14 g
– nenasycené5,24 g
–– mononenasycené3,78 g
–– polynenasycené1,46 g
––– omega 30,02 g
Vláknina11,33 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 93 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy15,97 g
– cukry6,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g květáku rozděleného na růžice Květák čerstvý 300 g
190 190 g hladké mouky – bez váhy je to 1 a 1/4 šálku Mouka pšeničná hladká
2 lžičky 2 lžičky mletého kmínu nebo lépe mletého římského kmínu Kmín mletý 10 g
1 lžička 1 lžička mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
rostlinný olej na smažení Olej řepkový
čerstvý koriandr na zdobení Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.