Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky s bůčkem a tymiánovou kedlubnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 10 551 kJ / 2 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 155,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,79 g |
| Tuky | 183,07 g |
| – nasycené | 52,89 g |
| – nenasycené | 117,62 g |
| –– mononenasycené | 89,53 g |
| –– polynenasycené | 28,09 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 21,93 g |
| Cholesterol | 540 mg |
| Sodík | 483 mg |
| Sůl | 1,15 g |
| Sacharidy | 46,81 g |
| – cukry | 25,60 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřových ocásků | Vepřový ocásek | 700 g |
| 200 g 200 g bůčku (plátky připravené na gril) | Vepřový bok | 200 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
| 250 g 250 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 250 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 100-150 ml 100-150 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 125 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička octa na dochucení | Ocet lihový | 5 ml |
| 5 g 5 g cukru | Cukr bílý | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |