Nutriční hodnoty (Slezská kachna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 941 kJ / 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,69 g |
| Tuky | 33,70 g |
| – nasycené | 2,32 g |
| – nenasycené | 29,51 g |
| –– mononenasycené | 20,83 g |
| –– polynenasycené | 8,68 g |
| ––– omega 3 | 2,75 g |
| Vláknina | 11,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,01 g |
| – cukry | 6,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní prsa s kůží | Kachna prso s kůží | |
| 8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1/2 1/2 velké cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| sůl, kmín | Kmín | |
| 2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky na zahuštění | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |