Nutriční hodnoty (Slezská kachna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 941 kJ / 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,69 g |
Tuky | 33,70 g |
– nasycené | 2,32 g |
– nenasycené | 29,51 g |
–– mononenasycené | 20,83 g |
–– polynenasycené | 8,68 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 11,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,01 g |
– cukry | 6,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kachní prsa s kůží | Kachna prso s kůží | |
8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1/2 1/2 velké cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl, kmín | Kmín | |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky na zahuštění | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |