Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slezská kachna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 941 kJ /
703 kcal
Bílkoviny10,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,69 g
Tuky33,70 g
– nasycené2,32 g
– nenasycené29,51 g
–– mononenasycené20,83 g
–– polynenasycené8,68 g
––– omega 32,75 g
Vláknina11,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,01 g
– cukry6,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kachní prsa s kůží Kachna prso s kůží
8 8 středních brambor Brambor zimní 400 g
1/2 1/2 hlávky zelí Zelí bílé čerstvé
1/2 1/2 velké cibule Cibule čerstvá 35 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl, kmín Kmín
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky na zahuštění Mouka pšeničná polohrubá 22 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.