Nutriční hodnoty (Hovězí na kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 571 kJ / 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,45 g |
| Tuky | 31,85 g |
| – nasycené | 5,98 g |
| – nenasycené | 24,28 g |
| –– mononenasycené | 16,80 g |
| –– polynenasycené | 7,48 g |
| ––– omega 3 | 2,01 g |
| Vláknina | 14,16 g |
| Cholesterol | 141 mg |
| Sodík | 183 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 58,12 g |
| – cukry | 21,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 dkg 30 dkg zadního hovězího masa nakrájeného na slabé proužky | Hovězí kýta | 300 g |
| 2 2 malé brambory nakrájené na tenčí kolečka | Brambor zimní | 100 g |
| 1/2 l 1/2 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 - 2 1 - 2 čerstvé papriky nakrájené na kostky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
| 1 1 rajče nakrájené na kostky | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| sůl | Sůl mořská |