Nutriční hodnoty (Srnčí na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 538 kJ / 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 1,64 g |
| – nasycené | 1,06 g |
| – nenasycené | 0,56 g |
| –– mononenasycené | 0,52 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,52 g |
| – cukry | 0,62 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g srnčích steaků | ||
| koření Divočina | Nové koření mleté | |
| 1,5 dcl 1,5 dcl červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 2 2 cm plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
| brambory | Brambor zimní | |
| 3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 3 3 velké jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |