Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 574 kJ / 4 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,24 g |
Tuky | 148,67 g |
– nasycené | 14,88 g |
– nenasycené | 121,73 g |
–– mononenasycené | 85,34 g |
–– polynenasycené | 36,39 g |
––– omega 3 | 10,33 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 556 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 631,45 g |
– cukry | 270,25 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek kefíru | Kefír | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
3 hrsti 3 hrsti ovoce (meruňky, třešně) | Jahody čerstvé |