Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 574 kJ /
4 200 kcal
Bílkoviny75,85 g
– z toho živočišné bílkoviny25,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,24 g
Tuky148,67 g
– nasycené14,88 g
– nenasycené121,73 g
–– mononenasycené85,34 g
–– polynenasycené36,39 g
––– omega 310,33 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 3,62 g
Sůl0,67 g
Sacharidy631,45 g
– cukry270,25 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek kefíru Kefír 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
3 hrsti 3 hrsti ovoce (meruňky, třešně) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.