Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v šalvějovém kabátku s kapustou a širokými nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 123 kJ / 1 463 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,70 g |
| Tuky | 73,60 g |
| – nasycené | 40,89 g |
| – nenasycené | 25,61 g |
| –– mononenasycené | 22,17 g |
| –– polynenasycené | 3,44 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 227 mg |
| Sodík | 745 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 106,20 g |
| – cukry | 9,40 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 250 g |
| 200 g 200 g kapustových listů | Kapusta hlávková čerstvá | 200 g |
| 120 g 120 g širokých nudlí | Nudle pšeničné | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1-2 1-2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| lístky lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 40 g 40 g parmezánu jemně strouhaného | Parmezán | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |