Nutriční hodnoty (Letní hlávkový salát s meduňkou a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 511 kJ / 122 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,04 g |
Tuky | 10,89 g |
– nasycené | 1,32 g |
– nenasycené | 9,35 g |
–– mononenasycené | 2,42 g |
–– polynenasycené | 6,93 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
2 lžičky 2 lžičky vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
1/3 hrnku 1/3 hrnku vody | Voda | 83.3333358168602 ml |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
hrstka čerstvého kopru - nakrájeného nadrobno | Kopr nať čerstvý | |
pár lístků lístků meduňky | Máta peprná list čerstvá | |
trochu trochu citrónové šťávy | Šťáva z citrónu |