Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní hlávkový salát s meduňkou a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie511 kJ /
122 kcal
Bílkoviny0,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,04 g
Tuky10,89 g
– nasycené1,32 g
– nenasycené9,35 g
–– mononenasycené2,42 g
–– polynenasycené6,93 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 hlávkového salátu Salát hlávkový čerstvý
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
2 lžičky 2 lžičky vinného octa Ocet vinný bílý 10 ml
1/3 hrnku 1/3 hrnku vody Voda 83.3333358168602 ml
trochu trochu soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
hrstka čerstvého kopru - nakrájeného nadrobno Kopr nať čerstvý
pár lístků lístků meduňky Máta peprná list čerstvá
trochu trochu citrónové šťávy Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.