Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky plněné mletým masem na červeném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 409 kJ / 2 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,96 g |
Tuky | 65,16 g |
– nasycené | 19,63 g |
– nenasycené | 36,16 g |
–– mononenasycené | 27,05 g |
–– polynenasycené | 9,12 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 45,70 g |
Cholesterol | 662 mg |
Sodík | 4,41 g |
Sůl | 10,72 g |
Sacharidy | 395,30 g |
– cukry | 40,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor typu C uvařených den předem | Brambor zimní | 800 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
80-100 g 80-100 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
500 g 500 g kysaného červeného zelí | Zelí červené kvašené | 500 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
lžička lžička brusinkové marmelády | Marmeláda brusinková | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
smažená cibulka na posypání | Cibule smažená |