Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky plněné mletým masem na červeném zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 409 kJ /
2 727 kcal
Bílkoviny119,32 g
– z toho živočišné bílkoviny65,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,96 g
Tuky65,16 g
– nasycené19,63 g
– nenasycené36,16 g
–– mononenasycené27,05 g
–– polynenasycené9,12 g
––– omega 30,35 g
Vláknina45,70 g
Cholesterol 662 mg
Sodík 4,41 g
Sůl10,72 g
Sacharidy395,30 g
– cukry40,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor typu C uvařených den předem Brambor zimní 800 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
80-100 g 80-100 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 90 g
sůl Sůl mořská
300 g 300 g mletého masa Vepřový ořez 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
pepř mletý Pepř černý mletý
500 g 500 g kysaného červeného zelí Zelí červené kvašené 500 g
sádlo Sádlo vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
lžička lžička brusinkové marmelády Marmeláda brusinková
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
smažená cibulka na posypání Cibule smažená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.