Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč s rynglemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 334 kJ / 2 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,50 g |
Tuky | 78,52 g |
– nasycené | 19,32 g |
– nenasycené | 52,70 g |
–– mononenasycené | 35,84 g |
–– polynenasycené | 16,86 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 328,60 g |
– cukry | 162,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 800 g bílého jogurtu (2x 400g, já použila selský jogurt, následně jeden kelímek používala jako měrku) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 kelímek 1 kelímek cukr krupice | Cukr bílý | |
2 kelímky 2 kelímky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 kelímek 1 kelímek oleje (nebo rozpuštěného másla) | Olej řepkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
1 kg 1 kg ryngle červené ( i jiné ovoce) | Bluma čerstvá | 1000 g |
140 g 140 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 140 g |
100 g 100 g tuku (máslo nebo Hera) | Margarín | 100 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |