Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč s rynglemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 334 kJ /
2 231 kcal
Bílkoviny37,86 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,50 g
Tuky78,52 g
– nasycené19,32 g
– nenasycené52,70 g
–– mononenasycené35,84 g
–– polynenasycené16,86 g
––– omega 31,36 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 362 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy328,60 g
– cukry162,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 800 g bílého jogurtu (2x 400g, já použila selský jogurt, následně jeden kelímek používala jako měrku) Jogurt kravský bílý 1,5%
1 kelímek 1 kelímek cukr krupice Cukr bílý
2 kelímky 2 kelímky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 kelímek 1 kelímek oleje (nebo rozpuštěného másla) Olej řepkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
1 kg 1 kg ryngle červené ( i jiné ovoce) Bluma čerstvá 1000 g
140 g 140 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 140 g
100 g 100 g tuku (máslo nebo Hera) Margarín 100 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.