Nutriční hodnoty (Cibulář)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 822 kJ / 1 630 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 134,77 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,70 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,07 g | 
| Tuky | 83,94 g | 
| – nasycené | 39,83 g | 
| – nenasycené | 41,83 g | 
| –– mononenasycené | 33,53 g | 
| –– polynenasycené | 8,30 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 31,20 g | 
| Cholesterol | 356 mg | 
| Sodík | 529 mg | 
| Sůl | 1,20 g | 
| Sacharidy | 76,70 g | 
| – cukry | 40,36 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězí kližky (ořez) | Hovězí kližka | 600 g | 
| 400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g | 
| 5 lžic 5 lžic sádla | Sádlo vepřové | 75 g | 
| 2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g | 
| 200 ml 200 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 200 ml | 
| 3-5 stroužků 3-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| 3 lžičky 3 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 3 g | 
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| horká vody (vývar) | Voda |