Nutriční hodnoty (Bezlepkové varianty tvarohových knedlíčků s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 006 kJ / 2 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,50 g |
Tuky | 66,03 g |
– nasycené | 16,42 g |
– nenasycené | 32,23 g |
–– mononenasycené | 24,21 g |
–– polynenasycené | 8,03 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 881 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 289,25 g |
– cukry | 14,15 g |
––– laktóza | 3,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 tvarohy (Olešnický tvaroh á 230 g) | Tvaroh polotučný | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
350 g 350 g rýžové krupičky + cca 100 g na podsypání a obalení | Mouka rýžová hladká | 350 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4-5 lžic 4-5 lžic podmáslí | Podmáslí | 67.5 g |
jahody | Jahody čerstvé | |
2 2 měkké tvarohy (2x250 g) | Tvaroh polotučný | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
25 lžic 25 lžic pohankové krupice | Krupice pohanková | |
pohanková mouka hladká na podsypání+obalení | Mouka pohanková | |
jahody | Jahody čerstvé | |
rýžové vločky | Vločky rýžové | |
med | Med nepasterovaný | |
javorový sirup nebo agave | Sirup javorový |