Nutriční hodnoty (Nejjednodušší špaldové bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 698 kJ / 3 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 110,50 g |
| Tuky | 18,00 g |
| – nasycené | 2,25 g |
| – nenasycené | 9,00 g |
| –– mononenasycené | 2,40 g |
| –– polynenasycené | 6,60 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 105,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,83 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 555,00 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek = 250 ml | ||
| 2 hrnky 2 hrnky světlé hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 250 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 10 g |
| 1 1 1/4 hrnku vlažné vody | Voda |