Nutriční hodnoty (Jehněčí plátky na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 478 kJ / 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,84 g |
Tuky | 2,31 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 1,38 g |
–– mononenasycené | 0,55 g |
–– polynenasycené | 0,83 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 32,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 108,45 g |
– cukry | 23,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky z jehněčí kýty | Jehněčí kýta | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá |