Nutriční hodnoty (Jehněčí plátky na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 478 kJ / 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,84 g |
| Tuky | 2,31 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 1,38 g |
| –– mononenasycené | 0,55 g |
| –– polynenasycené | 0,83 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 32,71 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 108,45 g |
| – cukry | 23,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky z jehněčí kýty | Jehněčí kýta | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |