Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí plátky na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 478 kJ /
592 kcal
Bílkoviny18,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,84 g
Tuky2,31 g
– nasycené0,38 g
– nenasycené1,38 g
–– mononenasycené0,55 g
–– polynenasycené0,83 g
––– omega 30,05 g
Vláknina32,71 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy108,45 g
– cukry23,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky z jehněčí kýty Jehněčí kýta
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
250 g 250 g fazolek Fazolky čerstvé 250 g
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.