Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 782 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,77 g |
Tuky | 47,35 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 8,32 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 22,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělská sušená klobása chorizo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Wl3
Moje poznámka
Španělská sušená klobása chorizo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Wl3
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 3 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 4 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 5 hodinami
Tématické fráze:
chorizo recept,
klobása chorizo,
recept na chorizo,
výroba chorizo,
recept chorizo,
fermentace klobas,
vyroba choriza,
recept na výrobu chorizo,
sušená klobása,
domaci chorizo,
chorizo klobása,
klobasy chorizo,
domaci vyroba choriza,
chorizo složení,
vyroba choriza postup,
chorízo recepty,
složení chorizo,
fermentace masa,
fermentace klobásy,
sušené klobásy recepty
Suroviny:
plecko vepřové,
sádlo vepřové,
sádlo,
paprika sušená uzená,
sůl,
praganda,
chilli,
pepř mletý,
koření oregáno,
česnek,
víno bílé suché
Komentáře (17)
vepřové maso, jedlá sůl, koření, česnek, stabilizátory E451 (trifosforečnany (sodný a draselný)), E250 (dusitan sodný), látka zvýrazňující chuť a vůni E621 (glutaman sodný), antioxidanty E316 (erythorban sodný), E331 (citronany sodné), cukr, dextróza, sójová bílkovina, barvivo E124 (košenilová červeň A): může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí, startovací kultura. Obsah soli max. 4,8%. Obsah tuku max. 35%.
No, nic vám nebrání rcp přepsat...
...mám dojem, že se s tím snadno vyrovnáte, že