Nutriční hodnoty (Bulgur i jako příloha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 406 kJ / 97 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,11 g |
| Tuky | 0,52 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 16,45 g |
| – cukry | 7,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 hrsti 2-3 hrsti pšeničného bulguru | Pšeničný bulgur | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy (nebo kari) | Kurkuma mletá | 5 g |
| horký vývar (nebo bujon) | Vývar masový | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 kousek 1 kousek čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | |
| 3 3 cherry rajčata | Rajčata cherry | 90 g |
| 5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| sůl | Sůl mořská |