Nutriční hodnoty (Bavorský wurstový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 971 kJ / 1 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 99,17 g |
| – nasycené | 36,05 g |
| – nenasycené | 60,87 g |
| –– mononenasycené | 38,75 g |
| –– polynenasycené | 22,12 g |
| ––– omega 3 | 3,66 g |
| Vláknina | 5,14 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 2,65 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 21,01 g |
| – cukry | 11,33 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| okurkový lák (naředěný vodou) | Nálev z okurek | |
| 200 g 200 g měkké uzeniny (nejlépe lyonský salám) | Párek vepřový | 200 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 10 10 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| nasekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá |