Nutriční hodnoty (Asijské pikantní kuřecí nudličky.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 244 kJ / 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,70 g |
| Tuky | 22,36 g |
| – nasycené | 1,59 g |
| – nenasycené | 19,72 g |
| –– mononenasycené | 13,90 g |
| –– polynenasycené | 5,82 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 6,63 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 18,60 g |
| – cukry | 8,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehení nebo prsní řízky | ||
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 pak choi | Zelí čínské čerstvé | |
| 3 plátky 3 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje sezamový nebo řepkový | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 PL 2 PL rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
| 2 PL 2 PL sojové omáčky, | ||
| 2 PL 2 PL rýžového octa, | ||
| 1 PL 1 PL třtinového cukru, | ||
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sriracha, | ||
| špetku špetku sečuánského ( nebo černého) pepře | ||
| podle chuti chilli čerstvou, sušenou nebo olej. | Chilli paprička sušená | |
| na dochucení 1 PL PL ústřicové ( nebo rybí) omáčky | ||
| K podávání zelenou nať cibulky a koriandr. | Cibulka jarní čerstvá |