Nutriční hodnoty (Nadívaný králičí hřbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 163 kJ / 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,48 g |
Tuky | 43,02 g |
– nasycené | 20,94 g |
– nenasycené | 21,50 g |
–– mononenasycené | 18,15 g |
–– polynenasycené | 3,35 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1 000 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 7,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks králičí hřbet ( cca 500 g) | Králík hřbet | |
200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
125 g 125 g žampionů | Žampion čerstvý | 125 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
jalovec | Jalovec sušený | |
majoránka | Majoránka sušená | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
sójová mouka | Mouka sójová | |
olej na smažení | Olej řepkový |