Nutriční hodnoty (Víkendový eintopf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 579 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
Tuky | 0,97 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 20,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 74,25 g |
– cukry | 15,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 paprikové klobásy | Klobása | |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
plechovka plechovka fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |