Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Víkendový eintopf)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 579 kJ /
377 kcal
Bílkoviny10,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,45 g
Tuky0,97 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,03 g
Vláknina20,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy74,25 g
– cukry15,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 paprikové klobásy Klobása
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
plechovka plechovka fazolí ve slaném nálevu Fazole v konzervě
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
mletá paprika Paprika červená sušená
zeleninový vývar Vývar zeleninový
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.