Nutriční hodnoty (Víkendový eintopf)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 579 kJ / 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
| Tuky | 0,97 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 20,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 74,25 g |
| – cukry | 15,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 paprikové klobásy | Klobása | |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| plechovka plechovka fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |