Nutriční hodnoty (Zelené fazolky na rajčatech a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 689 kJ / 404 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,69 g |
| Tuky | 3,49 g |
| – nasycené | 0,71 g |
| – nenasycené | 2,50 g |
| –– mononenasycené | 1,14 g |
| –– polynenasycené | 1,37 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 38,39 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 59,75 g |
| – cukry | 44,19 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| asi 6 6 velkých zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvé lístky lístky oregana | Oregano sušené | |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička krupicového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kousek kousek parmazánu na posypání hotového jídla | Parmezán |