Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhelník II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 250 kJ /
1 733 kcal
Bílkoviny55,07 g
– z toho živočišné bílkoviny25,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,39 g
Tuky25,20 g
– nasycené8,39 g
– nenasycené13,37 g
–– mononenasycené6,57 g
–– polynenasycené6,80 g
––– omega 30,21 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy305,93 g
– cukry114,07 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jáhel Jáhly 250 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 jablka (na kostičky) Jablko čerstvé 300 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
mix ořechů na ozdobu Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.