Nutriční hodnoty (Jáhelník II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 250 kJ / 1 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,39 g |
Tuky | 25,20 g |
– nasycené | 8,39 g |
– nenasycené | 13,37 g |
–– mononenasycené | 6,57 g |
–– polynenasycené | 6,80 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 305,93 g |
– cukry | 114,07 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 jablka (na kostičky) | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
mix ořechů na ozdobu | Vlašské ořechy |