Nutriční hodnoty (Špagety po janovsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 520 kJ / 1 558 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,40 g |
| Tuky | 31,30 g |
| – nasycené | 1,70 g |
| – nenasycené | 20,60 g |
| –– mononenasycené | 7,30 g |
| –– polynenasycené | 13,30 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 33,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 880 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 256,20 g |
| – cukry | 15,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g malých (nových) brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 300 g 300 g špaget | Špagety pšeničné | 300 g |
| 200 g 200 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvé lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá |