Nutriční hodnoty (Slepičí vývar á la Zlatá polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 1 543 kJ / 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,11 g |
| Tuky | 2,47 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,61 g |
| –– mononenasycené | 0,42 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 41,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 727 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 50,94 g |
| – cukry | 27,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| domácí slepice | Slepice | |
| 4-5 ks 4-5 ks mrkve | Mrkev čerstvá | 225 g |
| 1 1 ks kedlubny | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 2-3 ks 2-3 ks petržele s natí | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 ks celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 ks 1 ks bramboru | Brambor zimní | 50 g |
| 1 ks 1 ks čili paprička | ||
| 10 ks 10 ks celého pepře | Pepř černý | |
| 5 5 ks celého barevného pepře | Pepř barevný | |
| 5 5 PL soli | Sůl mořská | |
| nať libečku | Libeček čerstvý |