Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 902 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 343,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 331,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,62 g |
Tuky | 84,19 g |
– nasycené | 23,44 g |
– nenasycené | 56,99 g |
–– mononenasycené | 44,31 g |
–– polynenasycené | 12,68 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 20,16 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 86,33 g |
– cukry | 57,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg horních kuřecích stehen | Kuřecí stehenní řízky | 1500 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 ml 150 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
700 g 700 g rajčatové omáčky (sugo, passata, drcená rajčata apod. Já jsem dal napůl drcená rajčata a rajčata krájená na kousky) | Protlak rajčatový | 700 g |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce nasekaného čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
čerstvá petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
strouhaný parmazán | Parmezán |