Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú s těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 902 kJ /
2 605 kcal
Bílkoviny343,87 g
– z toho živočišné bílkoviny331,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,62 g
Tuky84,19 g
– nasycené23,44 g
– nenasycené56,99 g
–– mononenasycené44,31 g
–– polynenasycené12,68 g
––– omega 30,86 g
Vláknina20,16 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 1,41 g
Sůl2,55 g
Sacharidy86,33 g
– cukry57,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg horních kuřecích stehen Kuřecí stehenní řízky 1500 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
150 ml 150 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 150 ml
700 g 700 g rajčatové omáčky (sugo, passata, drcená rajčata apod. Já jsem dal napůl drcená rajčata a rajčata krájená na kousky) Protlak rajčatový 700 g
250 ml 250 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce nasekaného čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
čerstvá petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
těstoviny Těstoviny pšeničné
strouhaný parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.