Nutriční hodnoty (Francouzské brambory s uzeninou, lilkem, cuketou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 9 414 kJ / 2 250 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 112,31 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,43 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,88 g | 
| Tuky | 109,86 g | 
| – nasycené | 44,73 g | 
| – nenasycené | 57,91 g | 
| –– mononenasycené | 44,85 g | 
| –– polynenasycené | 13,06 g | 
| ––– omega 3 | 0,45 g | 
| Vláknina | 25,92 g | 
| Cholesterol | 976 mg | 
| Sodík | 2,28 g | 
| Sůl | 5,36 g | 
| Sacharidy | 190,57 g | 
| – cukry | 34,97 g | 
| ––– laktóza | 16,97 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g | 
| 200 g 200 g šunkového kolena | Vepřové koleno bez kosti | 200 g | 
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| 1/2 1/2 většího lilku | Lilek čerstvý | |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 150 g 150 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g | 
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olivový olej (na vymazání) | Olej olivový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | 
 
	