Nutriční hodnoty (Domácí lečo do mrazáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 180 kJ / 1 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,15 g |
Tuky | 62,00 g |
– nasycené | 5,12 g |
– nenasycené | 53,01 g |
–– mononenasycené | 36,41 g |
–– polynenasycené | 16,61 g |
––– omega 3 | 4,51 g |
Vláknina | 74,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 175,05 g |
– cukry | 137,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg cibule | Cibule čerstvá | 750 g |
3/4 kg 3/4 kg bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 750 g |
1,1 kg 1,1 kg oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 1100.000023841858 g |
3/4 lžičky 3/4 lžičky soli | Sůl mořská | 6 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |