Nutriční hodnoty (Domácí lečo do mrazáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 180 kJ / 1 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,15 g |
| Tuky | 62,00 g |
| – nasycené | 5,12 g |
| – nenasycené | 53,01 g |
| –– mononenasycené | 36,41 g |
| –– polynenasycené | 16,61 g |
| ––– omega 3 | 4,51 g |
| Vláknina | 74,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 175,05 g |
| – cukry | 137,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg cibule | Cibule čerstvá | 750 g |
| 3/4 kg 3/4 kg bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 750 g |
| 1,1 kg 1,1 kg oloupaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 1100.000023841858 g |
| 3/4 lžičky 3/4 lžičky soli | Sůl mořská | 6 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |