Nutriční hodnoty (Avynčin domácí kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 637 kJ / 1 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,36 g |
| Tuky | 5,88 g |
| – nasycené | 1,93 g |
| – nenasycené | 2,57 g |
| –– mononenasycené | 0,27 g |
| –– polynenasycené | 2,30 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 50,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 292,60 g |
| – cukry | 277,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajských jablíček krájená na měsíčky | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 4 4 jablka krájená na kousky i se slupkou (středy a stopky vykrájet) | Jablko čerstvé | 600 g |
| 2 2 větší cibule na kostičky | Cibule čerstvá | 140 g |
| velká snítka snítka zelených bylinek (já měla celer) | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 12 dkg 12 dkg krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| olej | Olej řepkový |