Nutriční hodnoty (Avynčin domácí kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 637 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,36 g |
Tuky | 5,88 g |
– nasycené | 1,93 g |
– nenasycené | 2,57 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 50,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 292,60 g |
– cukry | 277,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajských jablíček krájená na měsíčky | Jablko čerstvé | 1000 g |
4 4 jablka krájená na kousky i se slupkou (středy a stopky vykrájet) | Jablko čerstvé | 600 g |
2 2 větší cibule na kostičky | Cibule čerstvá | 140 g |
velká snítka snítka zelených bylinek (já měla celer) | Petržel nať čerstvá | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
ocet | Ocet lihový | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
12 dkg 12 dkg krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
olej | Olej řepkový |