Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Avynčin domácí kečup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 637 kJ /
1 347 kcal
Bílkoviny8,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,36 g
Tuky5,88 g
– nasycené1,93 g
– nenasycené2,57 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené2,30 g
––– omega 30,43 g
Vláknina50,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,26 g
Sůl8,00 g
Sacharidy292,60 g
– cukry277,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajských jablíček krájená na měsíčky Jablko čerstvé 1000 g
4 4 jablka krájená na kousky i se slupkou (středy a stopky vykrájet) Jablko čerstvé 600 g
2 2 větší cibule na kostičky Cibule čerstvá 140 g
velká snítka snítka zelených bylinek (já měla celer) Petržel nať čerstvá
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
ocet Ocet lihový
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
4 4 hřebíčky Hřebíček
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
12 dkg 12 dkg krystalového cukru Cukr bílý 120 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.