Nutriční hodnoty (Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
| Tuky | 1,41 g |
| – nasycené | 0,55 g |
| – nenasycené | 0,51 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,35 g |
| Cholesterol | 188 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 15,75 g |
| – cukry | 1,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 400 g 400 g srnčího masa | Srnec kýta | 400 g |
| řepkový olej | Olej řepkový | |
| špetka špetka mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 7-8 stroužků 7-8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 52.5 g |
| 8-10 kuliček 8-10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 2 2 velké jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hraška pro případné zahuštění | Hraška |