Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na žampiónech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 617 kJ / 1 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 183,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,58 g |
| Tuky | 79,79 g |
| – nasycené | 47,47 g |
| – nenasycené | 28,81 g |
| –– mononenasycené | 22,87 g |
| –– polynenasycené | 5,94 g |
| ––– omega 3 | 1,97 g |
| Vláknina | 21,05 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 827 mg |
| Sůl | 2,09 g |
| Sacharidy | 83,01 g |
| – cukry | 14,84 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
| kostička kostička másla | Máslo kravské | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kostka 1 kostka kuřecího bujónu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
| 8 8 menších brambor | Brambor zimní | 400 g |
| sůl, pepř, kmín | Kmín | |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| rajčátka a polníček na ozdobu | Rajče červené čerstvé |