Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruščák s tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 495 kJ /
4 421 kcal
Bílkoviny101,89 g
– z toho živočišné bílkoviny38,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,75 g
Tuky163,66 g
– nasycené86,81 g
– nenasycené69,80 g
–– mononenasycené55,60 g
–– polynenasycené14,20 g
––– omega 30,79 g
Vláknina17,85 g
Cholesterol 566 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy626,09 g
– cukry243,04 g
––– laktóza9,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g vody Voda 160 ml
70 g 70 g měkkého sádla Sádlo vepřové 70 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
15 g 15 g droždí Droždí pekařské lisované 15 g
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku bez vaření (Créme Olé) Puding v prášku
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
300 ml 300 ml hruškových povidel Povidla
150-160 g 150-160 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 155 g
80 g 80 g moučkového cukru (nebo krupicového) Cukr bílý 80 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.