Nutriční hodnoty (Hruščák s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 495 kJ / 4 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,75 g |
| Tuky | 163,66 g |
| – nasycené | 86,81 g |
| – nenasycené | 69,80 g |
| –– mononenasycené | 55,60 g |
| –– polynenasycené | 14,20 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 17,85 g |
| Cholesterol | 566 mg |
| Sodík | 613 mg |
| Sůl | 1,41 g |
| Sacharidy | 626,09 g |
| – cukry | 243,04 g |
| ––– laktóza | 9,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 160 g 160 g vody | Voda | 160 ml |
| 70 g 70 g měkkého sádla | Sádlo vepřové | 70 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku bez vaření (Créme Olé) | Puding v prášku | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 300 ml 300 ml hruškových povidel | Povidla | |
| 150-160 g 150-160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 155 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru (nebo krupicového) | Cukr bílý | 80 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |