Nutriční hodnoty (Kuřecí dort se šunkou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 163 kJ / 995 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 41,26 g |
| – nasycené | 20,50 g |
| – nenasycené | 16,70 g |
| –– mononenasycené | 13,20 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 1,16 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 687 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,06 g |
| Sacharidy | 6,48 g |
| – cukry | 5,78 g |
| ––– laktóza | 5,78 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 200 200 g tenkých plátků ementálu (nebo strouhaný) | Ementál | |
| 100 g 100 g šunky nebo anglické slaniny | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 150 ml 150 ml zakysané smetany nebo jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| koření dle chuti - použila jsem sušený česnek a tandoori masala | Pepř černý |