Nutriční hodnoty (Kuřecí kuličky na zelenině, zapečené s plátky brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 385 kJ / 1 048 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g |
| Tuky | 38,38 g |
| – nasycené | 11,44 g |
| – nenasycené | 24,03 g |
| –– mononenasycené | 18,08 g |
| –– polynenasycené | 5,95 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 13,39 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 417 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 68,50 g |
| – cukry | 17,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 500 g |
| 1 KL 1 KL koření „ čubrica“ | Pepř černý | 5 g |
| špetka špetka uzené papriky | Paprika uzená | |
| 1,5 PL 1,5 PL solamylu do kuřecího masa | Kuře prso | |
| sůl, hrubě drcený pepř | Pepř černý | |
| 2 2 zelené pálivé papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 červené pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 6 6 středně velkých brambor (napůl uvařených) | Brambor zimní | 300 g |
| 4 4 menší rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| olivový olej podle potřeby | Olej olivový |