Nutriční hodnoty (Kachní játra s paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 562 kJ / 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,23 g |
| Tuky | 16,53 g |
| – nasycené | 5,30 g |
| – nenasycené | 6,92 g |
| –– mononenasycené | 4,70 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 2,60 g |
| Sodík | 399 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 12,50 g |
| – cukry | 1,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kachních jater | Játra kachní | 500 g |
| 2 2 papriky nejlépe 2 barvy | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 - 3 2 - 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| lžička lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| lžička lžička solamylu+trocha vody | Voda | |
| chilli pasta | Chilli omáčka | |
| špetka špetka majoránky | Majoránka sušená | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |