Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křenová omáčka z Hokkaido dýně s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 832 kJ /
1 872 kcal
Bílkoviny194,25 g
– z toho živočišné bílkoviny183,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,08 g
Tuky75,19 g
– nasycené19,91 g
– nenasycené44,03 g
–– mononenasycené33,69 g
–– polynenasycené10,34 g
––– omega 32,29 g
Vláknina32,22 g
Cholesterol 611 mg
Sodík 8,60 g
Sůl18,45 g
Sacharidy90,88 g
– cukry58,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g uzeného masa vcelku Vepřová plec uzená 900 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
600 ml 600 ml uzeného vývaru Vývar vepřový 600 ml
500 g 500 g dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 500 g
300 g 300 g jablek Jablko čerstvé 300 g
3 lžíce 3 lžíce krenexu Křen sterilovaný 45 g
1 1 vrchovatou lžíci nastrouhaného křenu Křen čerstvý 100 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
sůl na dochucení Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.