Nutriční hodnoty (Trenčiansky párek s fazolí po domácku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 715 kJ / 1 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 74,20 g |
| Tuky | 56,64 g |
| – nasycené | 33,38 g |
| – nenasycené | 22,72 g |
| –– mononenasycené | 9,06 g |
| –– polynenasycené | 13,66 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 64,62 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 2,05 g |
| Sůl | 4,85 g |
| Sacharidy | 194,00 g |
| – cukry | 23,98 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bílých fazolí | Fazole bílé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| vývar z kostí (nebo kuřecí) | Vývar masový | |
| 140 g 140 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
| 6 nožiček 6 nožiček kvalitních tenkých párků | Párek vepřový | 240 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 50 ml 50 ml smetany na vaření (volitelně) | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |