Nutriční hodnoty (Kuře vařené v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 802 kJ / 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 0,40 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 92 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 38,40 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 kuřecí stehna (podle velikosti) | ||
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| směs zeleniny (květák, brokolice, cibule, česnek, paprika, fazolky, růžičková kapusta) | Mrkev čerstvá | |
| 1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |